Plus Bus

De PlusBus biedt mensen de mogelijkheid om er gezellig samen op uit te gaan en met elkaar in contact te blijven of te komen. De reisjes worden door vrijwilligers georganiseerd en zijn bedoeld voor inwoners van de gemeente Tynaarlo. Met elk reisje gaat er behalve een chauffeur ook een begeleider mee die, indien nodig, kan helpen met in- en uitstappen.

Er kunnen maximaal zes deelnemers met een uitstapje mee. Alle deelnemers worden thuis opgehaald en na afloop weer veilig thuis gebracht.
Elk kwartaal wordt er een gevarieerd programma gemaakt. Bekijk hier het actuele programma van de PlusBus op de website van Trias.

Het is mogelijk een rollator mee te nemen, graag dit wel aangegeven bij de aanmelding. De PlusBus in Tynaarlo wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds en kan rijden dankzij de inzet van 25 vrijwillige medewerkers.