PlusBus gemeente Tynaarlo al jaren succesvol

De PlusBus biedt ouderen de mogelijkheid om er gezellig samen op uit te gaan en met elkaar in contact te blijven of te komen. De reisjes worden door vrijwilligers georganiseerd. Met elk reisje gaat er behalve een chauffeur ook een begeleider mee die, indien nodig, kan helpen met in- en uitstappen. Met een uitstapje kunnen maximaal zes deelnemers mee. Alle deelnemers worden thuis opgehaald en na afloop van het uitstapje weer veilig thuis gebracht.

De PlusBus wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds en kan rijden dankzij de inzet van 25 vrijwillige medewerkers. De bus heeft als standplaats de Trias-locaties in de gemeente Tynaarlo.

>> Lees hier een artikel over de PlusBus dat onlangs in Dorpsbelangen verscheen.