Trias organiseert uitstapje jonge mantelzorgers

Afgelopen zaterdag 10 november hadden jonge mantelzorgers uit de gemeente Tynaarlo samen met een vriend of vriendin een heerlijke speciale dag. Een dag waarbij ze de zorg van thuis konden loslaten en ze alleen aan hun eigen plezier konden denken.

Onder leiding van jongerenwerker en mantelzorgondersteuner Judith Bekink van Stichting Trias en drie vrijwilligers zijn de jongeren afgelopen zaterdag in Paterswolde en Zuidlaren met de bus opgehaald en naar Wildlands in Emmen gereisd. Enthousiast gingen de jongeren op expeditie in Wildlands. Na sluitingstijd mochten ze zelfs op avondexpeditie en namen een kijkje in de nachtverblijven van de olifanten, nijlpaarden, struisvogels en giraffes. Uiteraard onder professionele begeleiding.

Trias organiseert dag voor jong mantelzorgersDe (jonge) mantelzorgerdag wordt jaarlijks georganiseerd om (jonge) mantelzorgers in het zonnetje te zetten en een dagje ‘vrij’ te bieden.

Trias organiseert dit voor iedereen die zich als mantelzorger geregistreerd heeft.

Meer informatie? Judith Bekink judith.bekink@stichtingtrias.nl / 06 29 10 57 21